ASP-tjenester

Hva er ASP (Application Service Provider)?
En ASP-løsning innebærer at programmer og dokumenter ligger på eksterne servere som eies og vedlikeholdes av oss. Du får tilgang til serverne via sikre tunneler (VPN) gjennom internett, men opplever det som å jobbe lokalt på egen PC. Dette innebærer en rekke fordeler for deg som kunde:

Jobb hvor du vil – når du vil
Brukere av systemet kan jobbe opp mot bedriftens programmer og dokumenter uavhengig av geografisk lokasjon. Du får tilgang til samme skjermbilde uansett om du befinner deg på kontoret, på reise eller hjemme. Løsningen holder deg alltid oppdatert med mulighet for synkronisering av e-post og kalender mot mobiltelefon.*

Ingen bekymringer

Vi tar hånd om backup, antivirus og generell sikring av bedriftens data, uten at dere trenger å tenke på dette.

Lave investeringskostnader
Med ASP-avtale slipper bedriften å investere i server(e), serverrom og dyr programvare**. Samtidig stiller en slik løsning svært lave krav til bedriftens PC-er, noe som gjør at maskinparken holder mål mye lenger.

Flere avdelinger?
Løsningen passer utmerket for bedrifter hvor flere avdelinger ønsker å dele ressurser som programmer, dokumenter og skrivere. Geografisk lokasjon er ingen hinder! Vi leverer også flere forskjellige kasseløsninger dersom din bedrift har behov for det.

Forutsigbare IT-kostnader
Tjenesten leveres til fast pris og gir bedriften god oversikt over sine IT-kostnader.

*
**
Krever telefon med støtte for Microsoft ActiveSync.
Hvilke programvarelisenser som inkluderes i avtalen avhenghenger av bedriftens behov.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan din bedrift kan dra nytte av vår ASP-løsning.