Velkommen til Presto IT!

Presto IT er en totalleverandør av IT-tjenester til bedriftsmarkedet. Firmaet ble etablert i 2002 og har siden den tid tilegnet seg en solid kundebase hovedsakelig i østlandsområdet. Med en unik kostnadsstruktur og fokus på å yte topp service og effektivitet overfor kundene er Presto IT meget konkurransedyktig innenfor IT-sektoren.

Vi håper våre nettsider vil være til nytte både for eksisterende og nye kunder. Her finner du informasjon om hva Presto IT tilbyr av produkter og tjenester så vel som hva vi står for som en serviceytende bedrift.

Spar tid og kutt kostnader.
Presto IT tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester. Vi hjelper din bedrift med alt fra enkeltstående konsulenttjenester til drifting av deler av, eller hele ditt IT-system.
Les mer her
  Ønsker du hjelp, eller lurer du på noe?
Du kan lett komme i kontakt med oss ved å ringe eller bruke vårt webbaserte kontaktskjema. Her kan du stille spørsmål, be om tilbud eller melde supportsaker.
Kontaktskjema finner du her
     
Kundesider
Vi har nå åpnet nye kundesider. Her kan du blant annet melde inn ønsker og feil, samt sjekke driftsstatus for ditt system.
Logg inn her
  Fjernhjelp
Klikk på knappen under for å starte fjernhjelp.

      

Android      iPhone / iPad